fbpx
Muziek - Werkplaats

Ministudio’s

De Muziek-Werkplaats komt naar scholen met tien ministudio’s die tijdelijk in een (muziek)lokaal worden opgebouwd. Deze Spots bestaan uit een Apple-computer met het programma GarageBand, een microfoon en drie hoofdtelefoons.

De leerlingen werken aan de hand van een duidelijke handleiding en onder leiding van een ervaren Muziek-Werkplaatscoach. Alle coaches zijn zowel muzikaal als computertechnisch onderlegd.

Leerdoelen

Doel van de workshops is leren componeren met creatieve media, de nadruk ligt hierbij op de muzikale vaardigheden. Tijdens de workshops werken de leerlingen samen en wordt hun creativiteit, muzikaliteit en luistervaardigheid gestimuleerd. Iedere workshop heeft eigen leerdoelen, bekijk ze hier.

Doelgroep

De workshops zijn geschikt voor het VO en de bovenbouw van het PO

Benodigdheden

De school hoeft alleen te zorgen voor een lokaal met twee stopcontacten en een beamer. Al het verdere wordt verzorgd door de Muziek-Werkplaats.

Tarieven

Voor een passende offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Er zijn ook projecten op maat mogelijk. De Muziek-Werkplaats is officieel acceptant van de Cultuurkaart.

Workshops

Bekijk hier onze workshops