Hits uit Nijmegen (6 april 2016)

nieuws-nsg-15-16-muziekprojectRuige omstandigheden op het NSG Groenewoud dit jaar: een tijdelijke locatie, werkplekken dicht op elkaar, grauwe luchten ……. ideale omstandigheden om tot geweldige creatieve prestaties te komen! (Oke, eerlijk is eerlijk, niet alleen de omstandigheden hielpen mee, het fantastische team muziekdocenten op het NSG werpt duidelijk zijn vruchten af). Check bijvoorbeeld deze van Joris, Damo en Justin, ‘I wanna be’ heeft alles in zich om een hit te worden. Of deze van Joris, Milen en Gerry met meerstemmige zang. Goed gespeeld op de gitaar ook!  Tot slot om even bij te komen een hele relaxte plaat van een onbekend drietal. Dit zijn maar een paar van de fantastische tracks die gemaakt zijn, ga er eens lekker voor zitten en luister ze allemaal!

Bekijk recente berichten