240 nieuwe muziekstukken (18 juni 2019)

Van 16 mei t/m 7 juni stonden we met de Muziek-Werkplaats in Lelystad op ISG Arcus. In totaal volgden meer dan 600 leerlingen één van onze workshops met als resultaat ongeveer 240 nieuwe muziekstukken! Afgelopen week hebben de muziekdocenten met de klassen de muziek teruggeluisterd en kregen ze een cijfer van hun muziekdocent. Zo is het bij de ringtones van de eerste klassers belangrijk dat er een duidelijk herkenbare melodie in zit en een goede opbouw. Bij de tweedeklassers, die dance tracks gemaakt hebben, moet de Drop erin knallen. Leerlingen uit het derde jaar moesten verschillende orkestinstrumenten gebruiken om de sfeer van een filmfragment te versterken. En de examenleerlingen hebben een compleet eigen popsong geproduceerd. Benieuwd naar hoe dat klinkt? Luister hier alle resultaten.

Bekijk recente berichten