Inspiratiedag voor VO-docenten (3 oktober 2019)

Hoe integreer je technologie in de muziekles?

Nederland staat al jaren bovenaan de lijst met de beste DJ’s van de wereld. Je komt er dan ook niet meer onderuit om aan digitale muziek ook in het onderwijs aandacht aan te besteden. Maar hoe maak je verbindingen tussen instrumentale en elektronische muziek? Hoe stuur je op kwaliteit? Wat is eigenlijk kwaliteit? Hoe ga je om met het feit dat je leerlingen meer in de elektronische wereld staan dan jij? En hoe houd je dit alles betaalbaar?

Kom naar de inspiratiedag voor VO-docenten op 28 november vanaf 10.00 uur in de Q-Factory Amsterdam. Daar staan wij met onze digital playground en geven we verschillende demonstraties van onze workshops. De organisatie is in handen van de Music+ Academy in samenwerking met de Vereniging Leraren Schoolmuziek. Meer informatie via de website van de Music+ Academy

Bekijk recente berichten