We gaan stoppen (8 juli 2023)

Na 18 jaar Muziek-Werkplaats hebben we besloten om te stoppen. Doordat we allebei te druk zijn met onze andere werkzaamheden, Jeroen als leerkracht in het basisonderwijs en Tobias als componist, bleef er te weinig tijd over voor de Muziek-Werkplaats.

We kijken terug op een fantastische tijd waarbij we met ons team duizenden leerlingen kennis hebben laten maken met muziektechnologie. Op een aantal scholen scholen hebben we vele jaren achter elkaar gestaan. Porteum uit Lelystad (voorheen ISG Arcus), was meer dan 18 jaar geleden onze eerste klant en is dat tot het einde toe gebleven. Sterker nog, ze gaan nu zelfstandig door met de workshops.

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons al die jaren en wensen alle scholen en partners veel succes in de toekomst. Hopelijk lukt het jullie om op een eigen wijze invulling te geven aan muziektechnologie op school.

Tobias en Jeroen

Bekijk recente berichten